WOK4ALL ROTTERDAM

WOK4ALL ROTTERDAM Thai wok and snacks

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1729 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Wok4All Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 20:18 Smaak is veranderd! Bij extra ingredienten geen extra ingrediënten gekregen, wel voor betaald dit is de tweede keer! Geen bestelling meer!
26 jun 2022 om 20:06 Vooraf besteld en een bezorgtijd aangeklikt. Was 5 a 10 minuutjes later. Wat niet hinderlijk was. Eten was top. Goed warm en smaakte heerlijk.
26 jun 2022 om 18:29 Super service tot aan het ziekenhuis
24 jun 2022 om 19:06 Wok is vol met waterige saus. Zeker de helft van de bak. Hoeveelheid kip en groente zeer zuinig. Loempia's waren helemaal slap doordat het in zilverfolie verpakt zit. Kroepoek was taai.. zeer teleurgesteld, voorlopig de laatste keer hier.
23 jun 2022 om 20:14 Wok was wel te doen, loempia’s waren gemaakt van plastic want het was zacht en smakeloos.
20 jun 2022 om 0:35 Twee woks besteld met beide 5 soorten groenten. Nou, de groenten waren ver te zoeken. Echt waar, een paar kleine stronkjes broccoli en paar dunne sneetjes courgette. Wortel, ui en babymais niet kunnen vinden. Echt slecht en schandalig. Nooit meer!
19 jun 2022 om 1:41 Wok had geen smaak helaas
18 jun 2022 om 22:06 Een uur later dan gewenst bezorgd. Kreeg wel 2 gratis frisdranken.
18 jun 2022 om 19:06 Heerlijk eten en mooi op tijd bezorgd.
17 jun 2022 om 19:49 Lekker eten!
16 jun 2022 om 19:37 Ik heb kroepoek besteld en niet erbij gekregen wel afgerekend , ik wou geen tauge in me wok toch erbij gedaan , ik ga hier niet meer bestellen ! Smaak was niet te doen!
11 jun 2022 om 19:19 Eten was heerlijk. 2 euro betaald voor garnalen, maar deze heb ik nooit ontvangen. Fanta exotic werd een normale fanta. Beetje jammer.